Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
A ja zauwazylem taka oto wypowiedz- Wygląd zewnętrzny liczy sie tylko dla pustych ludzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
paradoks napisał:
A ja zauwazylem taka oto wypowiedz- Wygląd zewnętrzny liczy sie tylko dla pustych ludzi.

A ja widze to tak: jeśli ktoś ma tylko wygląd zewnętrzny a jest pusty to sie dla mnie nie liczy.

poza tym twój cytat jest chyba wyrwany z kontekstu i wcale nie chodzi o to że ludzie nic poza wyglądem zewnętrznym nie wymagają od "przeciwnika" łapiesz za słówka i usiłujesz dorobić własną teorie do tego co ci się podoba, a nie próbujesz zrozumieć o co komuś chodzi w swojej wypowiedzi.

Na wygląd tak czy siak każdy zwróci uwagę bo po jednym spojrzeniu nie do wiemy sie co druga osoba sobą reprezentuje, jaki ma charakter, poglądy polityczne, hobby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
krzysztof paradoks
(paradoks)
Nowicjusz
Zuzu napisał:
paradoks napisał:

A ja widze to tak: jeśli ktoś ma tylko wygląd zewnętrzny a jest pusty to sie dla mnie nie liczy.

poza tym twój cytat jest chyba wyrwany z kontekstu i wcale nie chodzi o to że ludzie nic poza wyglądem zewnętrznym nie wymagają od "przeciwnika" łapiesz za słówka i usiłujesz dorobić własną teorie do tego co ci się podoba, a nie próbujesz zrozumieć o co komuś chodzi w swojej wypowiedzi.

Na wygląd tak czy siak każdy zwróci uwagę bo po jednym spojrzeniu nie do wiemy sie co druga osoba sobą reprezentuje, jaki ma charakter, poglądy polityczne, hobby.

A no wlasnie na wyglad czy tak czy siak wszyscy zwracamy uwage(wiec sie liczy). To niech bedzie podsumowaniem bo ja tez nigdzie nie napisalem ze liczy sie tylko i wylacznie wyglad a raczej chcialem wlasnie zauwazyc fakt samej istoty .
Tak zdanie jest wyrwane z kontekstu za co przepraszam leczz to nie zmienia jego znaczenia jako takiego.Calosc ,oich wypowiedzi tez ma inny wydzwiek niz rozumujesz Zuzu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
paradoks napisał:

A wiesz,co ja zauwazylam? Ze prawie wszytkie takie naprawde szkaradne kobiety sa tez bardzo wredne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to pewnie dlatego, że te szkaradne kobiety mają w sobie mało witaminy ch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
piotr g
(froyland)
Nowicjusz
''Nie dostaniemy drugiej szansy, aby zrobić pierwsze wrażenie''
i kto to mowi-kobieta o kobiecie-a gdzie jest wzorzec szkaradnosci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
froyland napisał:
''Nie dostaniemy drugiej szansy, aby zrobić pierwsze wrażenie''
i kto to mowi-kobieta o kobiecie-a gdzie jest wzorzec szkaradnosci?

To chyba juz rzecz gustu,ale kazdy kto ma zdrowe oczy rozroznia co jest ladne a co nie jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przed wojną to się mówiło - każda potwora znajdzie swego amatora i nie ma kobiet brzydkich, są tylko zaniedbane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
piotr g
(froyland)
Nowicjusz
rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
piotr g
(froyland)
Nowicjusz
agnieszkaj81-byłem na twoim profilu i zgadnij, co moje zdrowe-bo w okularach-oczy zobaczyły?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok